zaterdag 5 juni 2010

Vrijgezellenfeest

Een ontzettend leuke dag achter de rug. Gisteravond kwam een vriendin van me uit Amsterdam te logeren. JW zit namelijk het hele weekeind in Zwitserland. Ik kon daar nog niets over melden, hij heeft een vrijgezellenfeest van HJ , die leest mijn blog dagelijks en dan zou het geen verassing meer zijn. Gisteravond lekker met I gegeten in de stad, daarna wat gedronken nog en echt wezen stappen. Niet tot in de late uurtjes, maar wel weer eens aan de bar gezeten en gelachen.
Vandaag hebben we gewinkeld en ik heb een jurkje gekocht oor de bruiloft van HJ en F in juli. Daarna nog even bij mijn ouders geweest en lekker in de tuin gegeten.

I het was heel gezellig! Ik heb me heel erg vermaakt, gelachen , goede gesprekken en heerlijk geshopped ;)

1 opmerking:

Marjolijn zei

Gezellig meis..!
Ben jij het weekend toch ook goed doorgekomen.
Vandaag nog maar lekker genieten.
Het blijft bij jou nog lang mooi.
De regen begint hier te vallen en dan duurt het nog een hele poos voor hij in het Noorden is.
Maak er nog een mooie dag van.