woensdag 16 juni 2010

Ja hoor de griep

Nou wat ik al vreesde is gebeurd. Ik heb echt de griep. Of het is een verkoudheid ik weet het niet zeker, maar wel koorts erbij , zweten, erge keelpijn en hoofdpijn. Ik lig zo'n beetje de hele dag al op de bank en af en toe kijk ik wat voetbal. Ik voel me behoorlijk lamlendig en ben blij dat JW vandaag thuis kon werken. Zo op de bank liggend doet me natuurlijk ook weer denken aan toen ik heel erg slecht was door de kanker. Gelukkig word ik niet depri ofzo, ik kan me wel vermaken en laat het maar over me heen komen, uitrusten is het beste medicijn.

7 opmerkingen:

Jeanet zei

Bluh... wat vervelend! Knap maar gauw op! Beterschap!

Anoniem zei

jakkes, niet leuk. Ik word ook al zo verkouden en mag hopen dat ik je niet na ga.

Uitrusten maar, ik duikel toch nog maar even het zwembad in.

Nogmaals van harte beterschap, Monique

Mathieu zei

ik weet het al: ORANJEKOORTS!
Gaat vast beter als onze jongens weer een wedstrijd winnen.
Beterschap!

Esther zei

Wordt maar snel beter XXX Es

Marjolijn zei

Hé, vervelend meis.
Er zit niets anders op dan uitzieken, goed uitrusten.
Fijn dat JW thuis kan zijn.
Knap maar snel weer op.

Ibella zei

wat vervelend de griep, maar het weer is ook zo wisselend geweest, het kon bijna niet uitblijven.
Hopelijk houdt je wel van voetballen en ben je nog niet gek geworden door al die toeters.

Ellen Vergouwen zei

Hey Karin,

Hopelijk knap je snel weer op. Voetbal kijken met een zwaar hoofd is ook niks. Beterschap!!

Grtz Ellen