dinsdag 1 juni 2010

Boottocht stichting longkanker

De lang verwachte boottocht met de lotgenoten is achter de rug en moe maar voldaan zit ik op de bank. Vannacht erg slecht geslapen en daar baalde ik nogal van, omdat ik natuurlijk fit wilde zijn vandaag. Ik weet niet waar de stress vandaan kwam, JW was er niet en ik denk toch wel spanning voor vandaag. Uiteindelijk om 600 uur maar uit bed gegaan en toen om 800 uur richting de boot.
Het was erg leuk om de mensen die ik nu al zo lang via internet spreek in het echt te ontmoeten. Met veel mensen gekletst, met sommige mensen wat minder, maar dat is ook logisch als je ziet hoeveel mensen er waren. Ik heb goede gesprekken gehad, ben blij de lotgenoten te hebben ontmoet, maar toch voelde ik me zo nu en dan ook erg verdrietig. De reden dat je er zit omdat je longkanker hebt, het besef dat je toch echt de jongste bent ..
Ik heb geen foto's genomen, maar vele lotgenoten wel en die zal ik vast in handen krijgen en dan post ik ze later.

LKLG kwebbels :) Het was leuk jullie ontmoet te hebben, erg bijzonder. Ik ben benieuwd hoe de rest van de passagiers onze boot-overname hebben ervaren :)

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat je toch een leuke dag gehad hebt.

Anoniem zei

Hoi Caroline,
Fijn je ontmoet te hebben en ja, je was de jongste. Mijn dochter is net zo oud als jij, wordt over 2 weken 29 jaar en daar moest ik steeds aan denken als ik jou zag.
gr.
Loekie