maandag 28 juni 2010

Rare dag

Een rare dag.zoals al geschreven het verlies van een dierbare lotgenoot wat me behoorlijk bezig houdt. Ik wil me niet teveel laten meeslepen omdat het geen doen is bij elke lotgenoot compleet van slag te zijn, maar Ibella kende ik het langst vanaf het begin van mijn ziek zijn. Ik heb haar een paar keer ontmoet en ze heeft echt een speciaal plekje samen met Marian.

Vanmiddag eindelijk weer naar het Behouden Huijs geweest, maar daar aangekomen bleek de creatieve therapie niet door te gaan. Echt jammer want ik heb het al een paar keer gemist.
Vanmiddag wel genoten van het voetbal..het lekkere weer en zometeen wordt een kachel bezorgd. De kachel die we van de HBES-bakkers hebben geleend beviel zo goed dat we hen zelf ook hebben aangeschaft. Lekker lang buiten zitten ook als het afkoelt.

Het warme weer vind ik wel lekker. Vooral omdat je in de avond lekker buiten kan zijn, overdag is het me echt te heet. Ik zit nu ook heerlijk buiten in de tuin met de laptop en misschien dat ik morgen nog wel even naar het water ga met een parasol uiteraard.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Ja warm is het, maar wel goed hoor.
We hebben zolang op de zomer moeten wachten.
Ga lekker naar het water vandaag, daar zal het goed zijn.
Veel plezier en geniet er van.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Ik denk Caroline dat de kachel(ook) vanavond nog niet persé aan hoeft of ga je er nachtwerk van maken?

Je kunt er een matrasje voor leggen vannacht.
Fijne dag vandaag.

Monique