zondag 6 juni 2010

Zon

Eindelijk weer eens goed geslapen en de rest van de dag lekker in de tuin gezeten. Gewoon gaan zonnebaden, maar mijn gezicht wel goed bedekt. Mijn armen en benen konden wel een kleurtje gebruiken. Ik hoop niet dat ik er veel last van krijg maar als dit goed gaat dan ga ik ook gewoon lekker naar het strand. Ik word vooral rood in mijn gezicht en kan morgen beoordelen wat er met mijn armen en benen gebeurt ;)

Zometeen komt JW weer terug van zijn speed-race naar Zwitserland..Ik ben benieuwd naar zijn verhalen ...

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Mogge meis,
Lekker toch zo'n dagje.
Ja, de verschillen waren groot denk ik gisteren in het land.
Hier was het al vroeg bewolkt en regelmatig een flinke bui.
Fijn voor je, JW ook weer terug.
Goede start van een nieuwe week.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Goedemorgen, Caroline

Alles heb ik weer nagelezen, maar het hoogtepunt was toch wel de bootreis. Ook daar heb ik zelf enorm van genoten.
We zijn sinds gisteren weer thuis, tja en nu moet alles weer opgepakt worden. Helaas heeft de zon zich bedacht en die laat zich even niet zien. Ik hoop dat het verbranden meegevallen is, het is in iedergeval gezellig dat JW er weer is