vrijdag 25 juni 2010

31

Vandaag dus mijn 31 e verjaardag..heerlijk weer erbij..lekker in de tuin gezeten en vanmiddag genoten met mijn familie. Lekker met zijn allen gegeten en vanavond komen er nog vrienden langs. Ik ben blij dat ik het gevierd heb, niet omdat ik de 31 nou zo speciaal vind, morgen is net zo speciaal als vandaag, maar het is wel heel leuk om de mensen die je heel leuk vindt om je heen te hebben. 

Ook wel een verdrietige dag, omdat juist op de momenten dat je het zo leuk hebt het ook lastig is te dealen met het feit dat je ziek bent. Vanavond maak ik er nog een leuk feestje van, morgen zien we wel weer verder, nu vooral even genieten.


3 opmerkingen:

Jeanet zei

Hey lieve Karin! GEFELICITEERD!!
Nog een hele fijne avond!
Liefs, Jeanet

Marjolijn zei

Zo is het meis, goed dat je deze dag gevierd hebt.
Ik hoop dat je dat nog vaak mag doen.
Alles vieren wat goed is.
Fijne dag vandaag en lekker nagenieten.

Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Veel moeilijke zaken die je van de week af te handelen had je achter de rug. Ik hoop dat je er met een overwegend goed gevoel op terug kijkt.

Smeren weer vandaag, hoedje op en genieten van het mooie weer?

gr. monique.