donderdag 17 juni 2010

Wat beter

Gelukkig ik voel me alweer iets beter. Echt topfit ben ik nog niet hoor. Ik heb een keelontsteking gehad want vanmorgen zaten er witte punten in mijn keel die nu in de avond wel bijna verdwenen zijn, maar mijn keel is nog wel gevoelig. De koorts is gelukkig weg en de hoofdpijn ook.

Ik heb ondanks de keelpijn toch niet de hele dag meer op de bank gelegen.
In de middag kwam mijn moeder en samen met haar heb ik wat boodschapjes gedaan en vanavond had ik nog een etentje die ik vanmorgen nog niet echt zag zitten maar niet wilde afzeggen. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben en moet wel eerlijk zeggen dat ik nu wel moe ben, maar me wel beter voel dan gisteren.

Ik vind het gewoon maar niets te lang op de bank liggen in mijn situatie, hoewel een griep negeren ook niet handig is. Ik hoop niet dat ik al te snel weer teveel heb gedaan, maar het was in ieder geval de moeite waard. Vanavond maar op tijd naar bed, maar wel even voetbal afkijken natuurlijk hehe ..:-)

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Gelukkig toch weer wat opgeknapt.
Hoop dat je weer een goede nacht hebt gehad.

Op naar morgen meis, dan is het weer oranje-feest.

Fijne dag vandaag.

Ibella zei

Lieve Caroline, gelukkig ben je weer wat opgeknapt. Wij horen nog niet zoveel ziekte om ons heen. Heb daar ook geen zin in.Dit aangename zonnetje is veel te fijn om daarbij ziek te zijn. Ik ga vandaag praten met de radiotherapeutische arts of bestralen nog zin heeft, of dat ik door moet gaan met het ophogen van de pleiststers. Ik verwacht er wel wat van. Het zou leuk zijn een afspraak te maken wanneer je helemaal beter bent.Fijne dag vandaag, liefs Ibella