vrijdag 11 juni 2010

Buil

Vandaag Anne Sophie opgehaald in de middag en het is altijd erg gezellig als zij er is. Altijd vrolijk vol energie en ook grappig ;-)
Voor we richting mijn zusje reden hadden we wel wat consternatie..Samen met JW had ik even gesport tussen de middag. Terug in de parkeergarage wil ik mijn tas in de achterbak gooien van de auto en ik knal keihard met mijn hoofd tegen de punt van de achterklep. JW wil een handdoek pakken en drukt terwijl hij die pakt per ongeluk de auto op slot. Gooit de achterklep dicht, sleutels erin , deur op slot en daar sta je dan met een buil op je hoofd en geen sleutels meer, niet van de auto en geen huissleutel..

Gelukkig had ik mijn telefoon in de broekzak en konden we de HBES-bakkers bellen die een sleutel van ons huis hebben. B heeft ons even gered, langs huis gereden en weer terug gebracht naar de parkeergarage waar we met een reservesleutel de auto hebben opgen gekregen.
Gedoe dus en nu een buil op mijn hoofd, maar kleine AS-je maakt veel goed ..

3 opmerkingen:

Marjolijn. zei

Oef, en dan was het niet eens vrijdag de dertiende.
Maar gelukkig kwam het allemaal goed. En kon je ASje ophalen.
Met de buil nu ook alles goed?

Fijn weekend meis.

Ibella zei

ASje zal gelukkig veel goed maken dit weekend, geniet ervan.

Anoniem zei

Wat een heerlijk verhaal, zoiets overkomt ons nou 'nooit'