zaterdag 12 juni 2010

Moe, gezellig en emotioneel

Ik heb het super gezellig gehad met AS. Aan het eind van de middag is ze uitgeteld weer naar huis gegaan. Ik moet zeggen dat ik zelf ook behoorlijk moe ben. Vannacht werd het laat, de HBES-bakkers kwamen nog even langs. Erg gezellig en de moeite waard, maar met een klein meisje de dag erna is het wel doorzetten, hoewel ik in haar aanwezigheid vooral energie krijg. Ik heb geschommeld op de wip -wap gezeten, gewandeld, samen met haar in bad gezeten, appeltaart gebakken en haar toen aan het einde van de middag uitgeteld terug naar huis gebracht. Terug in de auto naar Groningen was ik ook behoorlijk moe, met keiharde muziek teruggereden om wakker te blijven.

Er komen wel weer allerlei emoties keihard door elkaar op me af.

As is geweest en dat was zo leuk en gezellig, maar natuurlijk word ik ook verdrietig dat ik zelf dit nooit mee zal maken.
Over een dikke week ga ik echt afscheid nemen van mijn werk, ik doe er wel luchtig over maar ik vind het echt wel lastig.
Dan ben ik ook nog jarig de 25e juni en op de een of andere manier zie ik ook daar wel een beetje tegenop. Ik wil het wel graag vieren, maar vind het ook weer een beladen moment. Gooi de basisstress en een flinke vermoeidheid hier nog bovenop en je begrijpt dat ik me niet zo fijn voel.

Logisch zal een buitenstaander misschien zeggen, in jouw situatie zou ik me ook niet zo fijn voelen :-) Gelukkig kan ik me nog vrolijk voelen en weet ik nog wat plezier maken en blij zijn is. Weliswaar altijd met een onderlaag van stress, verdriet en ook veel angst die heel gemakkelijk naar boven kan komen, maar weg is het niet.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, natuurlijk is het allemaal leuk en gezellig. Maar dat het voor jou ook weer van alles teweeg brengt is ook duidelijk.
Dat kan ook niet anders.
Ook afscheid nemen van je werk is niet leuk. Ook al weet je dat het misschien toch beter is zo.
Jarig zijn en vieren vraagt ook het nodige.

Probeer maar goed uitgerust aan alles te beginnen, dan lukt het wel. En kun je achteraf zeggen, toch goed geweest dat alles de goede aandacht heeft gekregen wat het verdient.

Fijne zondag meis, rust lekker uit.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Fijn dat je het gezellig gehad en hebt en die emoties nu As weg is….wat moeilijk. Pffffffff, wat een maand is die maand juni toch voor jou.

25 juni ben ik ook jarig. Ik heb (nog) geen zin om mijn verjaardag te vieren maar ja…het zal wel slikken, zuchten en doorgaan worden denk ik.

Uit ervaring weet ik ook dat dagen waar ik tegenop zie altijd leuk zijn geweest achteraf.


groetjes monique

Ibella zei

Het zal zeker allemaal niet meevallen, maar toch zijn dit gelukkig de mooie momenten. Het verzorgen en spelen van een klein nichtje, plezier. Zo`n nichtje heb ik ook, al is ze niet zo jong meer en gaat ze 9 sept trouwen, ik heb met haar ook vele leuk speel uurtjes gehad. Natuurlijk was ik veel jonger en was het op deze manier mijn eigen keuze. Ik had graag bij haar trouwen willen zijn. Er gebeurt veel en ook leuke dingen moeten verwerkt worden. Hopelijk krijg je daar vandaag de kans voor door samen weer wat leuks te doen