dinsdag 4 augustus 2009

2e wandeling

Gisteravond hebben we een heerlijk restaurantje gevonden in Praegraten. De ouders van JW hadden goede verhalen en we zijn er ook geweest. Heerlijk gegeten en daarna thuis nog even nagezeten en niet al te laat naar bed.

Vannacht werd ik een paar keer wakker en 1 keer van mezelf omdat ik schreeuwde: ' HE GA WEG!' ik droomde dat er iemand op mijn kamer kwam..zal wel te maken hebben met de laatste keer in Noorwegen toen ik met JW een nachtelijke bezoeker kreeg ;).

Vandaag hebben we weer gewandeld. Mijn moeder heeft nogal last van haar knie sinds gisteren en voor we van start gingen zijn we wat ' Anika-zalf' gaan halen en een of andere zalf van Murmeltiere. Ha ha..thuis zouden we het nooit halen, maar de vrouw des huizes van het Gasthof waar we zitten raadde het ons aan. Met de zalf op de knie zijn we wezen wandelen, de bedoeling was in het dal blijven en niet te lang, maar uiteindelijk werden het toch nog 3 uur met zo nu en dan toch pittig stijgen en dalen. (ontkom je ook niet aan in de bergen natuurlijk). Vooral voor mijn moeder is het pittig. Het voelt best gek om het zo goed vol te houden en mijn moeder de bergen op te slepen als kuka patientje ;)

Morgen ga ik een tocht maken met JW. Ze hebben met de jongens een rustdag dus hij mist zelf geen tocht met zijn vrienden. We moeten nog even kijken wat we gaan doen, ik wil mezelf natuurlijk ook niet over de kop lopen...

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijne dag vandaag, samen met JW...!!

Ibella zei

Beterschap met de knie van je moeder, knap dt ze het toch gelopen heeft. Jij een hele fijne dag met Jw