maandag 23 maart 2009

Druk dagje

Vandaag was het een druk maar voldaan dagje. Ik voelde me wel moe aan het begin van de dag. Zowel JW als ik hadden niet zo goed geslapen en het druilerige weer werkte ook niet echt mee. Ik moest vanmorgen dan ook echt op gang komen.
INnde loop van de ochtend kwam er bezoek, een oud collega en toen werd ik alweer wat vrolijker ;)

In de middag had ik een afspraak op mijn werk. Ik heb weer even bijgepraat over wat ik zou willen en kunnen. Nou had ik daar al afspraken over waar nog niet veel van gekomen was. Toch wilde ik het idee van weer wat werk oppakken nog niet laten varen omdat het nog niet gelukt was. Als JW straks ook weer werkt verwacht ik er helemaal weer behoefte aan te hebben om toch mijn dag wat invulling te geven en ook nuttig bezig te zijn. Vandaag heb ik toch ook wel weer energie gekregen van het bezoekje aan mijn werk en de spirit om mee te willen denken en doen..
Ik ga kijken of ik de energie en ruimte voel in mijn hoofd om er wat mee te doen de komende weken. Lukt het niet, dan niet, lukt het wel dan betekent dat dat het me helpt in de afleiding en het zinvol invullen van mijn tijd.

Na mijn werkbezoek (JW had me gebracht met de auto) had ik zelfs nog energie om even een half uurtje te gaan sporten. Een half uurtje, daarna douchen en met een fris gevoel aan het einde van de avond gegeten met een collega.

Een dag vol met energie! Morgen heb ik een rustiger dagje ingepland. Een beetje rust kan geen kwaad, zeker niet met een tripje Rome voor de deur;)

3 opmerkingen:

Ibella zei

Goed hoor, wat extra afleiding en een goede daginvulling is heel belangrijk. Je moet het gewoon proberen. In 2006 heb ik 2xper week 4 uur gewerkt op de afdeling, maar uiteindeljk bleek het emotioneel en lichamelijk te zwaar te zijn. het deed me enorm veel goed. Succes en liefs Ibella

Anoniem zei

Klasse, meis.
Een goede daginvulling is o zo belangrijk. Niet eens zo zeer wat, maar wel of jij er tevreden mee bent en het kunt.
Maar dat zal de tijd je moeten leren.
hoop dat je rustdagje vandaag ook goed is en dat je alvast wat voorpret voor Rome kunt maken.
Liefs Marjolijn.

Anoniem zei

Je hebt helemaal gelijk dat je het niet opgeeft omdat het niet meteen is gelukt.Geef het een kans.Dat het je vandaag wat energie gaf klinkt goed.
Ga ervoor,maar luister naar je lichaam.Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor werk je doet?
Groetjes Hendrike