donderdag 4 augustus 2011

Longstories

Zo ook deze dag is weer voorbij gevlogen. Ik heb genoten van het mooie weer, tot nog toe is er nog geen regen gevallen. Het was een mooie zomerdag volop zon. De regen is wel in aantocht, maar daar kan ik straks lekker op slapen.
Ik heb vanmiddag gezellig gewinkeld met de moeder van JW. Ik heb een leuk jurkje van haar gekregen, heel lief.
Daarna hebben we bij de zus van JW gegeten. De derde keer deze week, ik kan dus niet zeggen dat ik me alleen voel ;-)

Morgen komen M. en C. om te filmen voor het Longstoriesproject. Dit jaar willen ze een film maken over lotgenoten. Ze filmen mij thuis, maar ook de lotgenoten die ik ken van hyves. Ze hebben ons ook gezamenlijk gefilmd begin juli. Uiteindelijk worden de verschillende opnames gemonteerd naar 1 filmpje over longkanker en lotgenoten. Als je een idee wilt krijgen wat 'Longstories'inhoudt dan kun je het beste even op de webssite van Longstories kijken.

Ik ben benieuwd hoe het gaat morgen, van de andere reeds gefilmde lotgenoten heb ik eigenlijk alleen maar positieve verhalen gehoord.

3 opmerkingen:

hendrike zei

Veel succes morgen Caroline!

Jose zei

Jemig, wat ben je er druk mee.
Je hebt nog tijd tekort. :-)
Heel veel succes morgen.

Marjolijn zei

Lekker bezig...!!
Zo zie je maar de week omgevlogen.
Fijne vrijdag en op naar een heerlijk weekend.
Geniet er volop van..!!