donderdag 25 augustus 2011

Weer nieuwe medicatie

Zo ik lig lekker op bed in Heemstede. Hier heerlijk gegeten,bijgekletst en een lekker ijsje gegeten. Daarna nog even langs de zee getourd ( Zandvoort -Bloemendaal). Ik heb hier wel eens met een supergestressed gevoel in bed gelegen. Voor morgen ben ik op zich niet echt nerveus. Natuurlijk sta ik niet te springen, maar het is geen scan en stress wat de uitslag is. Ik ben wel wat gespannen voor de effecten van de medicijnen. Gaan ze werken? Wat zijn de bijwerkingen? Ik ben ook wel nieuwsgierig hoe de procedure met deze medicatie gaat verlopen.
Morgen zal ik het weer weten. Ik moet er om 11.15 zijn dus we hoeven niet voor dag en dauw uit de veren.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja nieuwe medicatie is altijd weer spannend.
Zet 'm op meis, vanavond weet je meer.

tricky zei

wellicht zit je nu te wachten op je nieuwe medicatie?! hoop dat je er niet te veel last van zal hebben, en dat het die smerige snoodaards nog lang kan beletten hun legertje uit te breiden... heel veel sterkte