woensdag 3 augustus 2011

4 nachtjes

Het is alweer woensdag, de dagen vliegen voorbij. Afgelopen zaterdag is JW vertrokken voor een weekje wandelen en er zijn alweer 4 nachten voorbij. Ha ha kun je nagaan hoe ik bezig ben met het feit dat hij er nu niet is, ik tel de nachtjes hehe..
Ik heb er veel zin in dat hij weer thuis komt en mis hem ook, maar ik ben blij dat ik me niet zo depressief ben blijven voelen. Zondag toen ik alleen was zag ik het even niet zitten de hele week zonder JW om me heen. Voornamelijk omdat ik me wel wat onzeker voel alleen thuis nu ik ziek ben.

Gelukkig gaat het goed en is het zelfs wel fijn om wat momenten voor mezelf te hebben. Ik ga niet op de bank zitten piekeren in ieder geval.

Heel veel alleen ben ik ook niet. Mijn ouders zijn vannacht gebleven en vanmiddag vertrokken. Het was leuk met ze, het voelde een beetje als vakantie.
Vanavond weer heerlijk gegeten bij de zus van JW. Ditmaal was het een pittige pasta.

Net voor de regen was ik weer thuis vanavond. Morgen weet ik nog niet precies wat ik ga doen, het hangt een beetje van het weer af..

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

En alweer een nacht voorbij, het is al weer donderdag.
Snap het wel hoor, dat jij je maatje mist.
Fijne dag vandaag.

Jose Annes zei

Natuurlijk tel je de dagen af dat is toch heel normaal.
Het is wel heel fijn om te lezen dat je niet meer zo in die dip zit.
Hopelijk heb je net zulk lekker weer als het nu hier in Amsterdam is en maak je er ook vandaag weer een fijne dag van waar je ook met plezier aan terug kunt denken.
Dikke knuffel.

Anoniem zei

Hoi Karin,

Lees voor het eerst je blog en ben flabbergasted
Blijf genieten van de mooie momenten in het leven.
Veel sterkte voor jou en JW.

Groeten Koen