zondag 14 augustus 2011

Jaloers

Gisteravond tot behoorlijk laat in de avond films gekeken. Ik heb het zowaar volgehouden ze beide af te kijken zonder in slaap te vallen. Daar heb ik vaak last van en dan komt het zeker niet omdat de film niet boeiend is, maar gewoon omdat ik te moe word. Ik verheug me wel op een paar dagen wat beter weer, zoals ik het begrijp komt er ( voor even , maar dat is tenminste iets ) mooier weer aan.

En verder hoop ik natuurlijk snel te horen wanneer ik kan starten met nieuwe medicijnen. Niet dat ik me verheug op de bijwerkingen ,maar ik voel me wel steeds onzekerder worden in mijn lijf.

Vanavond kwamen de HBES-bakkers nog even langs. Terug van drie weken vakantie. Het was goed ze weer te zien, wel jaloers op hun mooie bruine kleur ;-)

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Haha, dat overkomt mij ook altijd s'avonds.
Meestal neem ik de film die ik graag wil zien maar op, kan ik hem op een ander moment bekijken.
Fijne dag vandaag.

Loekie zei

Juist als ik echt moe ben val ik niet in slaap. Dan gebruik ik altijd een film op tv als inslaapmiddel. Lukt heel vaak.'s Morgens weet ik dan ook niet meer waar de film over ging, dus hoef ik ook niet benieuwd te zijn naar hoe het afliep.