donderdag 18 augustus 2011

In de pocket

Zo me vandaag na peptalk weer eens naar de sportschool gesleept ;-) Ik zag er tegenop, maar ja het is toch weer gebleken, als je even in beweging bent dan voel je je erna toch een stuk beter. Ik zit echt niet keihard te zweten hoor, zoveel stelt het niet voor. Ik moet maar onthouden dat ik me erna vaak beter voel. Een goede reden om de sportschool nog niet op te zeggen en het proberen vol te houden zolang het kan.

Vanavond ook een leuke avond gehad, een vriendin van mij en JW kwam eten en bijkletsen. Het was erg gezellig. De komende dagen hoop ik te genieten van het mooie weer, misschien even naar Noorderzon (in het Noorderplantsoen) altijd leuk om even rond te struinen.

Ik doe mijn best om er wat van te maken. Het is altijd even moeilijk om de dag op te starten 's-ochtends, maar vandaag toch weer een goede dag in de pocket.


1 opmerking:

Marjolijn zei

Dat lees ik graag, als er weer een goede dag in de pocket zit.
Vandaag nog maar zo eentje...!!