maandag 15 augustus 2011

Goed einde

Ik had het wel weer even zwaar vandaag. Ik voel me best een beetje doelloos en onzeker af en toe. Ik heb het wel vaker geschreven. Soms vliegt het je gewoon aan de angst en de realiteit van de kl** situatie waarin je je bevindt. We zijn maar even een eindje gaan wandelen richting het winkelcentrum. Even in beweging, even van het mooie weer genieten. Soms voel ik me net een oude oma hoe ik mijn dagen soms vul..Toch kunnen kleine dingen, zoals even uit huis wel helpen om je wat beter te voelen.
Thuis een heerlijke maaltijdsalade gemaakt, zaterdag een recept ontdekt en JW en ik vonden het toen zo lekker dat we het vandaag maar weer hebben gemaakt. Je moet jezelf toch een beetje opvrolijken..

Vanavond kwam een oud-collega op de koffie. Dat was ook erg leuk dus uiteindelijk is de dag een stuk beter geëindigd dan hoe die begon.

4 opmerkingen:

Marjolijn zei

Zo is het meis, de slingers moet je zelf ophangen.
Fijne dag vandaag.

tricky zei

kan goed begrijpen dat je het af en toe wel wat zwaar hebt (en dat is misschien nog een understatement!)... en even goed dat die soms erg kleine dingen je er dan weer bovenop kunnen helpen... carpe diem, maar meer nog carpe minutem hé, want zelfs op één dag kan het erg op en neer gaan... hoop dat je vandaag toch weer de leuke dingen kan plukken en de minder leuke even kan toelaten en omhelzen zodat ze snel weer weg-ebben...

een blog- en lotgenootje...

Esther zei

Tja, dit soort dagen herken ik maar al te goed....helaas, maar je dag is in elk geval goed geëindigd

Loekie zei

Hoewel het bij mij goed afloopt heb ik de angst wel gekend en was op dat moment zeer reëel. Vind het wel heel knap hoe jij toch nog kunt genieten.