dinsdag 30 augustus 2011

Gerommel

Pff wat een dag zeg. Ik kom net terug rennen van het toilet. Ook vannacht werd ik in mijn slaap gestoord door darmgerommel. Ik ben vanmiddag ook nog even bij de huisarts geweest. Vanmiddag bij de ouders van JW kreeg ik opeens een raar gevoel in mijn linkerhand , een soort kramp leek het wel. Heel maf, ook in mijn linkervoet. Het voelde heel eng en ik was natuurlijk meteen heel bang dat het de uitzaaiingen in mijn hoofd zijn. Ik raakte echt even in een kleine paniekaanval.
Het was ook snel weer verdwenen en ik voelde me heel erg gek daarna. Ik heb zelf ook een beetje het gevoel dat het misschien aan de nieuwe medicijnen ligt, vooral omdat het gevoel ook zo weer overging. Het was ook vooral even de schrik die je hebt, maar ik heb wel even de researchverpleegkundige gebeld, ze was niet bereikbaar dus haar maar even gemaild over mijn klachten. Ik hoop dat ze me morgen terugbelt of mailt. Misschien dat het bijwerkingen van de medicijnen zijn, de buikloop ( om me maar even netjes uit te drukken uhum) is wel een bekende bijwerking. Daar voelt een mens zich ook niet echt jofel onder.
De huisarts raadde me ook aan even contact met het VU op te nemem, dus dat is gebeurd en afwachten maar weer..

Wel weer een dag waarin je met je neus op de feiten wordt gedrukt. Ik ben natuurlijk bang voor de hersenuitzaaiingen. Ik denk er elke dag aan, en vrees elke dag wel dat er iets geks gebeurt, maar probeer me er zoveel mogelijk overheen te zetten, anders heb ik nu al geen leven meer. Moeilijk is het wel.

4 opmerkingen:

Loekie zei

Ja, weet niet zo goed hierop te reageren. Het is inderdaad heel moeilijk allemaal. Altijd die angst op de achtergrond.

Marjolijn zei

Ja, meis dat zijn hele akelige momenten.
Hopelijk is het nu allemaal weer gezakt en heb je vannacht heerlijk kunnen slapen.
Fijne dag vandaag.

Esther zei

Tja, dit medicijn is dus een sterker medicijn dan de Tarceva en met de Tarceva had ik al regelmatig dagen dat ik wel 20 keer na de wc moest. Jij had daar toen minder last van dan ik, dus stel dat ik jouw medicijn zou krijgen, 'woon' ik op de wc :-)Desalniettemin is dit een mega irritante bijwerking. Ik gebruikte toen loperamide en dat hielp best goed en het kost geen lor.....dus gewoon ff dat medicijn halen, als de researchverpleegkundige gemaild/gebeld heeft. Pfffffft
Krampen had ik vaak in mijn voeten en handen, maar licht in het hoofd? nee!!!
Researchverpleegkundige....waarom moet dat nou weer allemaal in het Engels?????

HansDeZwans zei

Hou je sterk he. Ik weet het, gemakkelijk gezegd aan deze kant van de pc. Maar ik wil je toch op een of andere manier even vertellen dat ik je dagelijks volg.