zaterdag 20 augustus 2011

Films enzo

Vandaag alweer naar Noorderzon geweest met JW en S. Niet zo laat gemaakt als gisteren, maar in de middag even in de zon gezeten en lekker gegeten. Nu zitten we in de bijkamer films te kijken, S. blijft slapen en het is erg gezellig.

Vrijdag ben ik dus gebeld dat de medicijnen die ik ga krijgen beschikbaar zijn. Ik ben blij dat ik weet dat ik er mee kan beginnen. Waarschijnlijk moet ik vrijdag naar de VU. Ik denk om te bespreken hoe ik de medicijnen moet gebruiken, wat eventuele bijwerkingen zijn en wat de vervolgstappen zijn. IK hoop dat het wat voor me gaat betekenen.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn dat je nu weet dat je weer kunt beginnen met de nieuwe medicatie.
Natuurlijk hoop ik met je mee dat het goed werk voor je kan verrichten en dat de bijwerkingen meevallen.
Eerst nog maar genieten van de zomerse dagen die we krijgen meis.
Fijne dag vandaag.