dinsdag 9 augustus 2011

Pufjes

Vandaag nog meer nieuws over de behandeling die ik ga krijgen. Zoals ik vermoedde is het afatinib. In eerste instantie alleen de afatinib, mocht het niet voldoende werken dan krijg ik eventueel nog cetuximab. Ik weet nog niet precies wanneer ik moet beginnen, maar dat hoor ik zo snel mogelijk. Ik moest de kuur van as. vrijdag ( Avastin ) gewoon laten doorgaan en de tarceva ook blijven slikken.

Dat is dus wel fijn om te weten.

Verder heb ik me vandaag prima vermaakt met AS. Ik heb de hele middag met haar op de bijkamer geknutseld. We hebben geverfd met acrylverf, ik had haar in een oud T-schirt van mij gehesen met een wasknijper achterop om het nog een beetje passend te maken. Zonde van haar mooie kleren als er verf in komt. Ook hebben we nog gekleit samen. De verf- en kleispullen had ik nog nooit gebruikt en al een dik jaar in de kast liggen. Ambitieuze plannen had ik, ik zou thuis ook wel gaan schilderen, omdat ik het in het Behouden Huijs ook altijd zo prettig vind om te doen. Goed, dus nog nooit de tijd en moeite voor genomen.

AS ligt lekker te slapen nu. Ik hoop dat ze doorslaapt vannacht. Ze heeft nogal last van hoesten 's-nachts. De vorige keer dat ze hier sliep heb ik de hele nacht bij haar gezeten en had ik zo met haar te doen. Ik weet wat het is om de hele nacht te moeten hoesten. Ze heeft nu 'pufjes'een inhaler die ze gebruikt voor het slapen gaan en ik hoop dat ze lekker doorslaapt.

1 opmerking:

Marjolijn zei

Fijn dat je nu weet hoe het verder gaat.
Weer heel wat allemaal, maar ga er voor meis.
Niet geschoten is altijd mis.
Hoop dat jullie allemaal lekker hebben kunnen slapen.
Fijne dag vandaag.