vrijdag 5 augustus 2011

Gefilmd

Vandaag een drukke maar bijzondere dag. Eerst opgepast op de kids van de zus van JW vanmorgen. Ze waren er al vroeg, 08:30, voor mijn doen is het vroeg, maar het was wel lekker om er op tijd uit te zijn.

In de middag maar even rustig aan gedaan en lekker op de bank gezeten, krantje lezen, laptoppen en wachten op Cilia en Maarten die voor het Longstoriesproject kwamen filmen. Het was een hele leuke en ongedwongen middag waarin ik werd gefilmd terwijl ik op hyves met wat lotgenoten kletste, terwijl ik met mijn blog bezig was en terwijl ik filmpjes aan het kijken was over wandelvakanties die ik heb gemaakt in de bergen.

Ik heb het gevoel dat het een mooi filmpje gaat worden. Het was in ieder geval heel leuk om mee te werken en ook zinvol. Het is toch weer een manier om longkanker in de belangstelling te zetten en te laten zien dat ook jonge mensen hiermee geconfronteerd worden.

Vanavond was de moeder van JW hier te eten en het was heel gezellig. Ik heb echt even fijn met haar gepraat.

Nu ben ik redelijk moe kan ik zeggen. Ik heb nog niets gehoord van de VU, maar ik vermoed dat mijn arts volgende week terug is. Ik heb ook niet meer de tijd gehad om te mailen of te bellen en om eerlijk te zijn ook geen zin in gehad. Ik zal wel iets horen volgende week. Ik voel me redelijk goed, heb wel last van een koortslip en mijn stem wordt wat hees af en toe. Dit heb ik wel vaker en ik heb het idee dat het aan de Avastin ligt. In de ochtend gaat het nog wel, maar als ik mijn stem veel gebruik dan merk ik duidelijk dat hij zwakker wordt. Naja ik zal het zo snel mogelijk met mijn arts bespreken. Maar op tijd naar bed en morgen lekker weer bij JW zijn!

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Dat was zeker een druk dagje, maar fijn dat je er ook van genoten hebt.
Hoop dat je nu weer lekker uitgerust bent.
Fijn dat je maatje vandaag weer thuis komt.
Fijn weekend meis.

Esther zei

Ok, dit is leuk, maar dit zegt dus iedereen.....heb je niet echt een leuk momentje voor mij?
Wanneer komt JW weer terug?
XXX

Loekie zei

Als ik die apparaten zo zie hoop ik dat er op mijn studeerkamer genoeg ruimte is. Ik hoefde toch niet op te ruimen werd gezegd :-) Toch maar wel een beetje doen.