donderdag 11 augustus 2011

Dagboek

Vandaag was mijn moeder er op tijd. De dinsdag, hulp in de huishouding dag ;-), maar vooral ook gezellig koffie drinken en bijkletsen. JW was al op tijd naar zijn ouders om daar te helpen met IT-dingen. Mijn moeder en ik waren vroeg klaar in huis en toen ben ik met haar mee terug naar Emmen gereden. Gezellig nog even bij mijn zusje langs, AS en P. Ik kon zo met JW terug naar Groningen.

Wat ik wel heel grappig vond was dat mijn ouders dagboeken van mij van vroeger hebben teruggevonden bij het opruimen van de garage. Ik wist er niets meer van, maar toen ik de verhalen las kwamen weer veel herinneringen boven. Ha ha ik wist niet dat op mijn 12 e al verliefd was en dat ik gedichten schreef. Ik heb ze nog niet uit, maar het is erg leuk om de dagboeken terug te lezen. Toen ik 9 of 10 was heb ik ook al eens een soort van blog bijgehouden. Ik werd geopereerd aan mijn blaas en lag in het ziekenhuis. Elke dag schreven we ( mijn vader en ik) op wat er gebeurde. De behoefte om elke dag te verwerken, zoals mijn blog nu, zat er dus al jong in.

Morgen weer naar het Martiniziekenhuis, een Avastininfuus, tot de nieuwe medicijnen beschikbaar zijn gaat dit gewoon door.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Oh dat is leuk..!!
Leuk om alles nog eens terug te lezen.
Succes vandaag en op naar een fijn weekend.

millhill zei

Wat een leuke vondst! Geniet er van!