maandag 29 augustus 2011

Logeetje

We hebben een logeetje. R. zoontje van JW's zus en W. Vanmiddag werd hij gebracht en we zijn even bij mijn zusje geweest. Konden de kids even samen spelen en wij koffie drinken. Geen saaie dag zo met die kids om je heen.

Ik voel me redelijk. Ik merk wel dat ik andere medicijnen slik. Ik voel me iets vermoeider en moet af en toe rennen naar de wc omdat mijn darmen dan opspelen. Ook merk ik dat ik met moeite wakker kan worden in de ochtend.
Meest vervelend is mijn hese stem. Ik denk dat het over een paar dagen wel weer beter wordt, maar vermoeiend is het wel. Mijn arts heeft vrijdag nog even gekeken op de CT scan of hij iets kon zien wat verantwoordelijk voor mijn stem kan zijn, maar hij kon niks vinden.

Nou ja, ik ga proberen niet teveel stil te staan bij de kleine ongemakken. Zonde van mijn tijd, de ene keer lukt het beter dan de andere keer. Vanavond in ieder geval maar niet te laat naar bed, want R. staat er om bekend vroeg wakker te zijn ;-)1 opmerking:

Marjolijn zei

Gezellig zo met de kids..!!
Hoop dat alle grote en keline klachtjes snel afnemen.
Fijne dag vandaag.