zondag 21 augustus 2011

On the road

Soms weet je gewoon even niet zoveel te schrijven. Het was echt een zondag. Eigenlijk helemaal niets bijzonders gedaan. Wel een leuke film gezien net, waarin een vrouw de as van haar man over allerlei plaatsen verstrooide waar ze samen geweest waren. Met twee vriendinnen on the road heeft ze haar missie voltooid.

De film was wel inspirerend. Inspirerend klinkt ook een beetje maf, alsof ik er energie van krijg om na te denken over mijn eigen wensen als ik er niet meer ben. Nu heb ik die al vrij helder, maar door de film stond ik er wel weer even bij stil.

Ik wilde deze blog AS noemen, maar dat schept verwarring met mijn nichtje denk ik ;-)

2 opmerkingen:

Esther zei

Hahahhahaaaa zo kan het ook :-)
Goed opgelost ;)

Marjolijn zei

Ook fijn zo af en toe een echte zondag.
Maak er vandaag maar een mooie maandag van.
Veel plezier.