woensdag 24 augustus 2011

Hoosbui

Vanmorgen weer even een moeilijk momentje. Wat gaan we vandaag eens doen? Zoals ik de afgelopen tijd vaker schreef, af en toe is het echt zoeken naar een drive om vol goede moed door te gaan. Heel soms bekruipt me de gedachte: ik ga gewoon in bed liggen, deken over me heen, wat moet ik anders doen?
Op zo'n moment WEET ik wel dat ik gewoon iets moet gaan doen, maar het ook echt doen is dan wel even wat lastiger. Maar toch op de fiets gestapt en even de stad in gereden samen met JW. Net op de fiets en het begon te hozen, maar even geschuild met een kop koffie op het terras ( onder de parasol). Mijn humeur verbeterde wel en eenmaal thuis ging het wel weer.

Morgen gaan we naar Heemstede, daar logeren en dan vrijdagochtend naar de VU. En dan is het weer afwachten geblazen.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja meis, je moet er wat van maken, met of zonder regen.
Goede rit vandaag en voor morgen zet 'm op hé..!!

Loekie zei

Kan mij dat gevoel van lekker in bed blijven liggen heel goed voorstellen. Wel goed dat je je daar weer overheen weet te zetten.

Jose zei

Zo knap zoals jij jezelf steeds weer weet optekrikken en je er toch toe zet iets te gaan doen. Daar heb ik echt heel veel respect voor.
En ja dan dat eeuwige afwachten, daar zijn mensen als "wij" echte experts in geworden.
Heel veel succes in de VU.