dinsdag 2 augustus 2011

Fietsen

Zo weer heerlijk weer vandaag! Helpt ook voor een beter humeur. Ik heb me in ieder geval goed vermaakt vandaag. Lekker een stuk gefietst met mijn ouders in het Groningse land. Ik vond het heerlijk. Lekker kop in de wind en de haren laten wapperen ( uhum ). Terrasje, verfrissend drankje en aan het einde van de dag een hapje in de stad gegeten.

Een geslaagde dag. JW heeft het ook naar zijn zin en gelukkig ook lekker weer. Ik heb nog niets gehoord van mijn arts, maar dat zal wel komen deze week en anders mail ik wel even.

(O ja Marlies mailen kan altijd: (mail@carosum.com

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Fijn dat je zo genoten hebt meissie..!!
Vandaag nog maar zo'n dagje, hé.

Esther zei

Weer een jonge vrouwelijke lotgenote....je hoort het steeds vaker :)
De week is alweer op de helft en voor je het weet is Jw weer terug...

Esther zei

Hmmmm het moest eigenlijk :( zijn....sorry
XXX voor jou Carolientjuhhhh