vrijdag 19 december 2008

Onrustige nacht

We zijn onrustig in slaap gevallen gisteren. Ik had veel gelezen op internet over longkanker. Dit keer veel onderzoeken. Moeilijke materie, dus je moet je goed concentreren. Te lang door gelezen, te snel op bed. Tsja dan val je onrustig in slaap. JW leest weinig op internet over longkanker. In ieder geval Sowiezo weinig blog's van lotgenoten. Wel onderzoekjes die ik doorstuur. Toch was hij ook onrustig. Volgens mij heeft hij enorm zitten pielen met zijn "servertje". Zijn vorige was gecrashed dus moest een ander pc'tje de taak gaan overnemen. Het is natuurlijk heel belangrijk dat alles (back-ups, downloads etc) "unattended" gaat. Hij vindt dat in ieder geval een mooi woord volgens mij, unattended. ;-)

Het nawee gevoel van een onrustige nacht verdrijf je met... wandelen! Dat hebben we dus maar gedaan. Ik voel nog steeds van alles in mijn lijf. Pijntjes, jeukjes etc. En dan praat ik er over. Zo ook vandaag tijdens het wandelen. De conclusie is steeds hetzelfde. Nu kan er even niks mis zijn. Toch?

We hebben vanavond weer flink gewandeld dus hopelijk nu een rustige nacht.

Geen opmerkingen: