maandag 15 december 2008

Kerstboom

Zit mijn dagelijkse logje te typen met uitzicht op de kerstboom. De boom is nog niet opgetuigd, ga ik morgenmiddag lekker op mijn gemakje doen samen met JW.
De kerstsfeer begint dus al echt te komen en nu de medicijnen aanslaan heb ik er een iets minder dramatisch gevoel over dan toen mijn diagnose gesteld werd. Toen dacht ik echt dat ik de kerst niet zou halen.

Maar ik haal die kerst dus lekker wel en heb zelfs de energie om lekker te gaan skieen, mee te denken en mee te helpen aan het kerstmenu (inclusief opeten),kerstkadootjes te halen en te zorgen voor een gezellige kerst!

2 opmerkingen:

je zus zei

Kerst

Ik zag er ook wel een beetje tegenop.
Maar nu het juist zo goed met je gaat, heb ik er wel zin in.
Ik denk eigenlijk dat dit de meest bijzondere kerst voor ons wordt.
Ik dacht dat dat afgelopen kerst al zo was, de eerste kerst samen met Anne-Sophie.
Maar nu beleven we alles veel intenser, natuurlijk ook emotioneler. Dat ervaar ik niet alleen negatief.
We zijn, om het clichematig uit te drukken, dichter tot elkaar gekomen.
Dus op naar een fijne kerst!

Dikke kus martine!

PS. Iemand nog culinaire suggesties?

StefanN zei

Had een paar dagen je blog niet gelezen, maar een positieve trend te pakken. December komt zo op een redelijk rapportcijfer uit. En culinaire tip: iets met appeltaart?