dinsdag 23 december 2008

Capucijners met spek

vandaag ben ik voor het eerst weer op mijn werk geweest (niet om te werken hoor.) Het was heel bijzonder om je werkplek weer te zien, collega's te zien rondlopen en je te realiseren dat jij daar gewoon een hele periode niet meer bent geweest. Ik werd er verdrietig en blij tegelijk van;)

Na mijn werkbezoekje heb ik samen met JW kerstinkopen gedaan, ofwel de boodschappen voor het kerstmenu. In een superdrukke supermarkt uiteindelijk alles bij elkaar gesprokkeld. Morgen gaan we maar even een aantal gerechtjes uittesten, mocht het mislukken dan kunnen we altijd nog een beroep doen op de kant en klaar producten;)

Zometeen gaan we bij de HBES -bakkers eten. De baas maakt zijn specialiteit; capucijners met spek! Ik ben benieuwd!

1 opmerking:

hbes zei

Wii is hier de baas..............