dinsdag 9 december 2008

Vrijdag weer VU

Het schrijven van mijn weblog elke dag begint echt een beetje een rustmoment van de dag te worden. Wat heb ik vandaag gedaan? Hoe was mijn dag? Hoe voel ik me vandaag?

Vandaag is weer een dag in het rijtje van de goede dagen. Lekker uitgeslapen , ontbeten en naar de sneeuw buiten gekeken. Mark (de vriend uit de US) zat al vanaf 500 uur vanmorgen in de woonkamer met een jetlag. Toen JW en ik er pas om 1000 uur aan kwamen zetten was hij al 5 uur wakker.

JW is nu met Mark aan het gamen boven en ik zit lekker even alleen in de woonkamer. Heel gek maar dat is nogal lang geleden dat ik echt even een paar uur alleen in deze ruimte was. Het is ook wel moeilijk om alleen te zijn, fijn en moeilijk tegelijk, het verdriet komt dan soms heel dichtbij.

Terwijl ik hier zit denk ik ook aan de komende week en stiekum ben ik best een beetje nerveus nog voor aankomende vrijdag en de longfoto. Er zou toch niet veel meer vocht zijn bijgekomen? Wil ik wel worden opgenomen? Zou dat dan meteen moeten? Natuurlijk heb ik daar zelf ook een stem in. Alleen al het ' naar het VU gaan' associeer je natuurlijk niet met vrolijke dingen.

Ik wacht het advies van Postmus wel af vrijdag.

1 opmerking:

StefanN zei

Wat fijn dat jullie het zo heerlijk in de sneeuw hebben gehad. Ik neem aan dat je JW wel een flinke "inpeper-beurt"heb gegeven.
We zijn heel benieuwd hoe het vrijdag zal gaan!!
liefs ons