donderdag 11 december 2008

Lang leve het world wide web

ZIt momenteel lekker in de auto te typen haha echt erg, nog nooit zo veel op het world wide web doorgebracht sinds mijn ziekte. We zijn onderweg naar Heemstede/haarlem.

Vanmiddag nog bij het Behouen Huys geweest en dat was best weer confonterend. Tijdens het gesprek kom je er toch wel achter dat je meer verdringt en wegstopt dan je denkt. Opeens zat ik met haar te praten over begrafenissen en of je gelooft in een leven na de dood..en zo zit je weer in de auto grapjes te maken met JW en met een laptop op schoot..


In ieder geval is dit ritje richting het VU meer ontspannen dan de vorige keer.Geen ellenlange discussies over het wel of niet werken van medicijnen, geen hartslag van 180 , hoogstens file-stress ;)

1 opmerking:

Ibella zei

Lieve meis,
Ik hoop zo dat je bezoek aan het VU meevalt, dat het vocht stilletjs is verdwenen. Moet je blijven dan zal ik vanavond aan je denken, ik word voor 24 uur opgenomen voor een chemokuur. Lieverd heel veel sterkte. Ik hoop dat het allemaal meevalt.
Liefs Ibella