maandag 29 december 2008

Tijd

Sinds ik me weer ' beter ' voel ondernemen JW en ik heel veel dingen. De dagen zijn goed gevuld en we vervelen ons geen moment. We willen zoveel mogelijk genieten van alle dingen die we nog kunnen doen samen.
We genieten ook van de momenten waarop we gewoon thuis zijn, muziek luisten een boek lezen of...gamen

Vandaag heb ik ook even gegamed,left4dead rare game veel schieten.. Wel leuk ter afleiding. Jw vond het wel grappig volgensmij maar kon niet trots zijn op mijn shotprestaties:)

Op sommige momenten als ik nadenk over mijn ziek zijn en de tijd die voor me ligt beangstigt de tijd me en dan vooral hoe snel die gaat. Zijn er nou echt nog dingen die ik wil doen? Krijg ik geen spijt van dingen die ik nog had willen doen maar straks niet meer kan?

Natuurlijk praat ik hier heel veel over met JW en het is absoluut geen stress. We maken nog genoeg plannen en proberen zoveel mogelijk ons gevoel te volgen.

Geen opmerkingen: