donderdag 4 december 2008

En wat denk je?

Juist. Weer gewandeld. Weer prachtig weer. Je kunt wel merken dat het dorpje Brixen zich klaarmaakt voor het komende wintersport seizoen. Zo waren we aan het wandelen over een stukje piste en werden we tegemoet gekomen door een drieste piste bully. Een piste bully is, voor de niet wintersport gangers, een kruising van een uit de kluiten gewassen sneeuwscooter (plm 4x zo groot) en een trekker met sneeuwschuiver. Ik moest even een sprintje trekken door de sneeuw om hem te ontwijken. Toen kon ik goed merken dat ik toch nog wel ziek ben. Mijn hart ging behoorlijk te keer en mijn ademhaling was meteen op "hijg" niveau van de paar snelle stappen.

Andere momenten waarop ik herinnerd wordt aan mijn ziekte is tijdens discussies over komende klimaat veranderingen of andere issue's in de toekomst. Dan hoor ik af en toe de kreet:"Dat maken wij nog wel mee". Ja denk ik dan. Jullie wel :-)

Er gaan ook steeds meer hotels en restaurants open in Brixen. Dit is ook een voorteken voor het aankomende ski-seizoen. We hebben heerlijk gegeten bij een hotel restaurant dat juist open was gegaan. Het hotel maakte een zo goede indruk dat, als het allemaal goed gaat, we er aan zitten te denken om er een weekje te gaan logeren in het ski-seizoen als er plek is. De sneeuw, de bergen en mijn conditie tijdens het wandelen geven me vertrouwen om misschien te gaan skieen!

Geen opmerkingen: