woensdag 24 december 2008

Kokkerellen

Zo wij hebben nog nooit zo de keukenprins/prinses uitgehangen als vandaag. Allerlei dingetjes gebakken en voorbereid voor morgen. Ik ga maar niet verklappen wat, want sommige mensen die dit lezen zullen ermee verrast worden. Jw en ik maken het voor en nagerecht. JW's ouders het hoofdgerecht.
Tweede kerstdag eten we bij mijn ouders en mijn ouders zijn zich volgensmij ook al flink aan het uitsloven.

Voor de kookescapades hebben we nog even gewandeld en een beetje uitgeslapen. Gisteravond is het voor mijn doen redelijk laat geworden bij de HBES bakkers. Heeerlijk gegeten en daarna met zijn allen gesjoeld..Supergezellig maar na al dat gewinkel en gewandel deze week was ik aan het einde van de avond redelijk moe. Ik ben nu ook redelijk afgepeigerd omdat we van 1400 tot 1930 in de keuken hebben gestaan.

Vanavond gaan we rustig aan doen en niet te laat slapen. Ik heb zin in de kerstdagen ook al zal ik het met gemengde gevoelens beleven.

Alle lezers wensen JW en ik ontzettend fijne kerstdagen, geniet ervan!

PS: gisteren heb ik een enorme mooie bos bloemen ontvangen zonder afzender, mocht de dader dit lezen: bedankt!

2 opmerkingen:

jantje zei

ook fijne feestdagen gewenst van ome rikus en tante jantje

Jeanet zei

Heej Karin,
Heb goede kerstdagen!
Ik las en hoorde dat je op het werk bent geweest! Jammer dat ik je heb gemist.
In januari maar weer eens met Rita en Maria eten?
Liefs, Jeanet