vrijdag 19 december 2008

Licht geven

Vandaag al even een blogje in de middag. Zometeen krijgen we bezoek van vrienden uit Zwitserland die blijven slapen.

Vanmorgen op tijd opgestaan, JW moest naar het Behouden huys en er kwam iemand naar onze oven kijken. Die deed het al een tijdje niet meer en is nu weer gemaakt. Kunnen we eindelijk zelff appeltaart bakken, hoewel we de HBES taart wel niet zullen overtreffen:)

JW heeft dus ook zijn eerste ervaring bij het Behouden Huys ik geloof dat hij het wel een prettig gesprek vond.

Vanmiddag bezoek gehad en daarna nog even naar de HBES-bakkers (oude buren) gelopen. Ik ging zitten naast de kerstboom, helft van alle lichtjes uit.. Rare is dit gebeurde van de week ook al toen we er even langs waren gelopen van de week. De lampjes waren toen wij weg waren vanzelf weer gaan branden.

Terwijl we daar zaten werd ik gebeld, ik nam niet gelijk op maar luisterde mijn voicemail af. Bleek van Putten te zijn, mijn longarts die ik in het Martiniziekenhuis had. Ik heb meteen teruggebeld en hem aan de lijn gehad. Hij was benieuwd hoe het met mij ging en wenste me goede kerstdagen. Bijzonder attent , hoewel ik me ook wel weer gek voel nu en me des te meer realiseer dat een arts dat niet zomaar doet. Ofwel ik realiseer me hoe ernstig de situatie eigenlijk is.

Nu weer thuis in afwachting van het bezoek, de oude buren belden net dat de kerstboom het weer deed (spontaan) toen wij weg waren..Raar verhaal maar misschien dat ik wel licht geef door alle medicijnenprut die in mijn lijf zit;)

Geen opmerkingen: