vrijdag 12 december 2008

VU-V

Zo er zit weer een VU-dagje op. Alles was gelukkig positief. OP de foto was duidelijk te zien dat het vocht behoorlijk was afgenomen in vergelijking met de laatste longfoto. Mijn lichaam lijkt het dus zelf op te lossen. Postmus verwacht zelfs dat het nog meer afneemt. Een drain plaatsen om het vocht weg te halen en het opnieuw plakken van de long vond hij dan ook niet nodig.

Na de afspraak nog weer even met de verpleegkundige gepraat die naar mijn huid heeft gekeken. Ze vertelde dat ik behoorlijk heftig reageer op de tarceva in mijn gezicht en op mijn rug en borst. Sommige mensen krijgen hoogstens een pukkeltje..Maar ze vertelde dat er wel een relatie bestaat met de respons op het medicijn. FIjn om te horen, zodra ik merk dat het veel erger wordt kan ik antibiotica nemen.

Na het VU-bezoekje koffie met appeltaart gehad bij een vriend die in Amsterdam woont. Superlekker en gezellig en nu onderweg naar Groningen. We willen nog even bij de zus van JW langs die in het Martini ligt als Bea daar is vertrokken:)

DE koningin opent momenteel officieel het ziekenhuis en tot 1700 uur kan er geen bezoek komen.

Onze volgende VU-rit staat gepland voor 30 januari, hopelijk hebben we tot die tijd geen bijzonderheden waardoor we ernaartoe moeten...

1 opmerking:

Mark Nijmeijer zei

(Y) erg goed om te horen! Hopelijk zes weken een beetje rust en dingen doen die jullie willen.

Ik zit op het moment in London, achter een glas Leffe en een broodje prosciutto. Straks weer op het vliegtuig naar SFO. Hopelijk nog een beetje slapen onderweg, want daar ben ik wel aan toe :)

Tot snel MSN's! groeten aan Susan.

-- Mark