zondag 21 december 2008

Zwitserse chocola

De vrienden uit zwitersland zijn vanmorgen na het ontbijt vertrokkken. We zitten nu lekker aan de kofie met zwitserse chocola. Vandaag een dag zoals zovele dagen de laatste tijd. Dat betekent niet veel nieuwe feiten op het KUKA-front en zo willen we nog wel even een tijdje doorgaan.

Zo af en toe voel ik nog wel wat pijn in mijn rug of heb ik last van mijn keel. Maar mijn conditie blijt stabiel, mijn eetlust is goed en ik voel me energiek.

De uitslag in mijn gezicht blijft ook stabiel de ene dag is het erger dan de andere keer. ik heb niet het idee dat het helemaal weg gaat wat bij sommige mensen wel zo schijnt te zijn.

Zometeen gaan we nog even een filmpje kijken en op tijd naar bed.

1 opmerking:

annelies zei

hey,

Ik zit nu in wolfsburg bij mn nichtje. Ik dacht eens even lezen hoe het met karin is. Zal ik na al deze dagen maar eens lekker op de koffie komen?
Fijne dagen en geniet