dinsdag 16 december 2008

Even alleen

Vanmorgen weer op tijd opgestaan. JW moest naar zijn ouders om al het gehakte hout op te stapelen. Ik had dus lekker een ochtend voor mezelf, volgensmij voor het eerst dat ik een ochtend alleen thuis ben geweest. Ik ben met een rugzak op naar de winkel gelopen en heb boodschappen gedaan. Achteraf misschien niet zo slim om met een dikke tas op mijn rug te gaan lopen..

Ik kreeg een beetje last van mijn rug namelijk toen ik weer thuis was. Er schoot toen wel even door me heen: " O jee ik ben alleen thuis als er maar niets gebeurt' , gelukkig verdween dat gevoel snel.

' s-middags ben ik even bij Ikea geweest, in mijn eentje rondgeslenterd. Voordeel van ziek zijn is lekker op je gemak door-de-week boodschappen doen:) Het was lekker rustig en ik kon de laatste spulletjes voor de kerstboom op mijn gemak scoren. Ook in de ikea weer een druk op mijn rug, alsof twee hele sterke mannen je proberen met een touw naar je toe te trekken. Ik heb dat gevoel wel vaker gehad en denk (euuh hoop) dat het te maken heeft met de tarceva en het vocht dat langzaam afneemt..

Bij thuiskomst hebben we de kerstboom versierd dus die is nu helemaal af!

1 opmerking:

je zus zei

Ik wil wel een foto van de kerstboom zien!