zaterdag 27 december 2008

Goed gevoel

De kerstdagen zitten er weer op en ik kijk er met een goed gevoel op terug samen met Janwillem.
Vandaag na het ontbijt bij mijn ouders teruggereden en vanmiddag vrienden uit Arnhem op bezoek gehad. Daarna zijn we nog even naar buiten gegaan, muts op, sjaal om, handschoenen aan en wandelen naar de zus van JW. Heerlijk dit weer!

Ik voel me fysiek echt goed, zo nu en dan wel last van mijn nek of rug maar mijn energieniveau is lange tijd niet zo geweest. Het is nog beter dan de maanden voor mijn opanme heb ik het idee. Toen zat er natuurlijk ook al behoorlijk wat vocht achter mijn long. Heel bijzonder om je stukken beter te voelen en te weten dat je zo enorm ziek bent. Ik geniet van elke dag dat ik me nog goed mag voelen!

Morgen gaan we naar FC Groningen-Heerenveen. Super zin in, warm aankleden en aanmoedigen maar!

Geen opmerkingen: