zondag 7 december 2008

Eigen bed

Een mooie zondag achter de rug. Lekker uitgeslapen, weer heerlijk in ons eigen bed en daarna met de auto richting Paterswolde een wandeling gemaakt.

Nu je weer thuis bent is het emotioneel zo af en toe best weer zwaar. In je eigen omgeving laat je toch meer doordringen wat er allemaal aan de hand is.
Veel met JW gepraat tijdens het wandelen en zo af en toe best wel verdrietig geweest. Aan het einde van de wandeling lekkere appeltaart met choco bij ' De paalkoepel' gegeten, hadden we wel verdiend!

Het gaat lichamelijk nog steeds goed. Het lopen kan ik goed volhouden en ik heb redelijk wat energie. Merk alleen dat de uitslag weer wat toeneemt en dat de verdikking tussen mijn ogen (vooral 's-ochtends) wat erger is.
Dan word je wel een beetje angstig, 'o jee zou het toch een stuwing zijn?' Ik weet dat het niet zo is, omdat de vorige keer in het VU Postmus dit zelf heeft geconstateerd en vorige week heb ik op de scan kunnen zien dat de medicijnen aanslaan. Het is de toxische bijwerking van de tarceva die blijkbaar weer wat heftiger wordt. Ik heb antibiotica achter de hand en als het nog erger wordt dan neem ik maar weer een kuurtje..

Geen opmerkingen: