maandag 1 december 2008

Flinke wandeling, kan dat wel?

Het slapen in de bergen is altijd lekker of het de lucht is of het op vakantie zijn weet ik niet. Ik heb in ieder geval heerlijk geslapen. Wat ongebruikelijk voor mij is is om op mijn rechterzij te liggen. Daar zit de long waar vocht inzit en dan moest ik altijd meteen hoesten. Er zit nog steeds vocht (dat weten we sinds de scan) maar ik kan er wel op liggen zonder problemen na voorzichtig proberen.

Toen we eindelijk (uitgeslapen) klaar waren voor het ontbijt was de vader van JW naar de bakker geweest en stond het ontbijt voor ons klaar. Na het ontbijt\brunch\koffie hebben JW en ik even het dorpje te voet verkend. Er viel weinig te verkennen want alles was dicht ivm tussen de middag en maandag.

We zijn met zijn vieren begonnen aan een flinke wandeling. Onderweg zijn we een restaurant tegen gekomen waar we terecht konden 's avonds. We zouden een uur lopen en dan weer terug gaan omdat we zo zeker wisten dat we niet langer dan twee uur zouden lopen. Na een uur voelde ik me eigenlijk zo goed dat we besloten iets langer te lopen. Al met al hebben we meer dan twee en een half uur gelopen. En wel MET een kleine steiging o dus ook de berg op hier en daar. En het ging eigenlijk best goed. Op de een of andere manier vond ik het raar. Ik ben erg ziek maar het wandelen lukte best goed. Met logisch redeneren weet ik wel dat het mogelijk is ivm de tarceva enzo, maar gevoelsmatig na alle ziekenhuis opnamen en scans en foto's en medicijnen denk je steeds, kan dit wel?

's avonds hebben we lekker gegeten thuis nog bakkie koffie en nu lekker slapen. Morgen zien we wel.

Geen opmerkingen: