zondag 27 september 2009

Verjaardagen

Vanmorgen lekker uitgeslapen bij mijn zusje. Ik had het echt enorm nodig. Lekker verwend met een broodje met ei en die samen met Anne Sophie voor de tv op de bank opgegeten. Mijn zusje had er een kind bij :)

Ik voelde me enorm moe vandaag, mijn huid is ook weer erg onrustig. Het viel JW zelfs op toen hij terugkwam van de Lanparty. Misschien komt het ook wel doordat hij me een paar dagen niet gezien heeft en dat het dan weer heel erg opvalt ofzo. Ik heb het idee dat als de huiduitslag toeneemt dat ik me dan ook wat lamlendiger voel. Ook mijn haar is een drama weer, woensdag gaat een goede kennis die me ook op de bruiloft heeft geknipt even knippen. Naja knippen we gaan samen kijken of er nog iets van te bakken valt van dat haar va mij ;)

Aan het einde van de middag naar de verjaardag van JW's moeder geweest. Supergezellig, lekker in de tuin gezeten en nu moeten we nog even naar de HBES-bakkers. De 'H' is jarig en ik maak het nu echt niet te laat want dan kan je me morgen echt opdweilen.

4 opmerkingen:

Esther zei

Veel plezier en wat een ellende he? De huid en het haar....heel herkenbaar!

XXX Es

millhill zei

H! van harte! Nou weet ik ook wie er jarig was...

Karin, mooi om te zien dat ook jij je niet verveeld hebt. Ik kan bevestigen dat er dit weekend heel wat adrenaline aan te pas is gekomen.

marjolijn zei

Heerlijk zo'n verwendagje bij zus-lief. Dat zal goed gedaan hebben.
Ik denk dat dat soort dingen vaak samen op gaan, moe zijn, vervelend voelen, haar wat niet zit.
Gelukkig trekt het allemaal wel weer een beetje weg als je goed uitgerust bent.
goed dagje vandaag meis.

Ibella zei

Misschien zijn de heftige bijerkingen wel gegevolg van het leuke, maar o zo vermoeiende weekend. Heerlijk zo`n zus die je zo verwend.
Nu maar rustig aan en bijkomen, slapen.