vrijdag 25 september 2009

Wat een tijd

JW is dit weekeind naar een game-weekeind. Ik weet nog goed dat het vorig jaar een van de eerste keren was dat hij wegging net na mijn diagnose. Toen bleven mijn zusje en Annne Sophie het hele weekeind bij me en ik was er toen slecht aan toe. Onder de pukkels, ontzettend bang en ik kwam de deur nauwelijks uit. Als ik mijn blog van dat weekeind lees dan zit ik er nu toch wel even anders bij.

De huiduitslag is niet weg maar stukken beter, mijn haar is dunner en mijn tenen zijn pijnlijk, maar ik heb wel een dikke bergbeklimming achter de kiezen en zoveel meer energie dan toen.

Vanavond heb ik heerlijk gegeten bij de HBES-bakkers, en pospstars gekeken en wijtjees gedronken en erg goede gesprekken gehad bij de houtkachel tot nu . 3.30. wat een tijd wat een tijd ;)

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, in een jaar kan er veel gebeuren.
Geniet van alle dingen die goed gaan meis, dat is het allerbelangrijkste.....!!
Probeer al het andere een plekje te geven of zelfs te vergeten als het van minder belang is.
Gelukkig vind je zelf heel goed jouw weg hier in.
Fijn weekend en geniet...!!

Ibella zei

zo zie je gelukkig maar weer, dat er vooruitgang in zit, ondanks je ziekte. Soms is het goed om de weblog terug te lezen.
Fijn dat je goede gesprekken hebt gehad, in een ontspannen omgeving en met vrieden. Het helpt allemaal zo.
Fijn weekend en liefs Ibella

Sandra zei

Hallo lieve Karinolina,

Wat een leuke en minder leuke dingen heb je weer achter de rug. En de minder leuke lijken nu in de meerderheid. Tarceva heeft geen leuke bijwerkingen. Daarover kun je met Marjo en Esther mailen. Ik had minder klachten en wilde het al niet meer slikken. Maar zolang het je helpt, alsjeblieft blijven slikken meisje. Hou vol!
Oja, volgens mij had je iets teveel wijntjes op bij het tikken van je blog ;) hik!

Liefs,
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl