woensdag 2 september 2009

Slapen

Gisteravond ben ik om 2200 uur gaan slapen en vanmorgen werd ik om 9.30 wakker. Echt lang geslapen dus. Sinds de tarceva merk ik dat ik meer slaap nodig heb en gelukkig is dat een van de bijwerkingen waar je makkelijk rekening mee kan houden.

Vandaag heb ik het rustig aan gedaan, even bij een collega op visite en met JW naar de film. Morgen ga ik weer naar mijn werk. Als ik maar geen vage klachten heb is het bijna alsof er niets aan de hand is...

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk......bijna het klokje rond. OOOOH....Dat zou ik je graag na willen doen....!!
Succes vandaag.

Esther zei

Wat dacht je van.......'de kroeg in?' om het te vieren. Het is dat je ietsjes te ver weg woonde, anders dronk ik gezellig eentje met je mee.
Ik kan mij het wel heel goed voorstellen, maar je moet niet teveel vooruit- en achteruit kijken, maar leven met de dag die je krijgt. En geniet daarvan!
Fijn dat de klachten minder worden en slapen is inmiddels ook mijn grootste hobby geworden en de zomervakantie bestond bij mij uit "uitslapen.....mmmmm"

Liefs Es