donderdag 10 september 2009

Rustig weekje

Mijn hoofd staat even niet naar werk of andere dingen waar ik me op moet concentreren. Ik ben veel thuis deze week, ik slaap uit, neem overal de tijd voor en ben niet zoveel afspraken aan het maken.
Vandaag ben ik verder gaan werken aan het digitale fotoboek. Erg leuk om je tijd mee te verdrijven. We hebben zoveel foto's van de bruiloft, maar ook van allerlei vakanties, er ligt dus nog genoeg materiaal om wat leuks mee te doen.

Ik voel me fysiek goed, vanmiddag even gesport zonder problemen en mijn rugklachten / blaasontsteking zijn over.

Volgende week gaan we nog een paar dagen weg, naar een vriend van JW en zijn vriendin die in Zwitserland wonen. Een gave wandeltocht in de bergen staat ondermeer op het programma. Wel weer even lekker om ertussenuit te gaan.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Lekker doen wat je wil doen meisje.
Dan is het toch goed.
Fijn dat alle lichamelijke klachten weer over zijn.
Op naar een goed weekend en later in de week nog een paar dagen Zwitserland.
Goed vooruitzicht..!!

Ibella zei

Lieve Caroline,

Als eerste gecondoleerd met het overlijden van je oma.
Doe maar kalm aan deze week en neem de tijd voor het afscheid. Gelukkig dat alle klachten verdwenen zijn.
Heerlijk toch, die vooruitzichten.
Liefs Ibella

hendrike zei

Fijn dat je je fysiek goed voelt.
Neem gewoon lekker even je rust,soms heb je zo'n periode gewoon even nodig om tot jezelf te komen.
Leuk een paar dagen weg in het verschiet!
Groetjes Hendrike