zaterdag 12 september 2009

Bonnen

Vandaag hebben we kadobonnen van de Simon Levelt gebruikt voor koffiebonen. We hebben heel veel tegoedbonnen gekregen op de bruiloft en dit was er een van. Twee smaken koffie hebben we gekocht en ik ben benieuwd hoe ze smaken.
We hebben de bon voor Fontana vorige week ingewisseld en nu hebben we nog bonnen voor een City trip, een kasteeltrip ..Ik heb nog bonnen voor kralen in een heel leuk kralenwinkeltje in Groningen , we hebben nog een workshop espresso maken tegoed..Sjee als ik het zo opsom krijgen we het nog druk ;)

Gezellig even de stad in geweest dus en daarna even bij de zus van JW langs.
Vanavond gaan we films kijken in onze ' bioscoop'

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik wil je gewoon even laten weten dat ik je een ontzettend moedige vrouw vind. Mijn zusje was ook uitbehandeld en kon daar helemaal niet mee omgaan,tot het einde was het onbespreekbaar,ze was net zo oud als jij. Ik vind het zo knap dat jij toch weer je leven hebt opgepakt en steeds toch optimisch bent. Ik heb daar erg veel bewondering voor. Ik hoop voor je op een wonder,ik lees ook een blog van een vrouw die al meer dan 11 jaar geleden is opgegeven zoals ze dat noemen en ze is er nog en voelt zich goed.Ze heeft dezelfde vorm en uitzaaiingen als mijn zus. Er is tegenwoordig echt veel meer mogelijk. De ziekte kan chronisch worden. Ik duim voor je en leef met je mee en ik weet ook hoe het is als anderen wel kinderen krijgen en die mogelijkheid er voor jou niet meer is. Maar gewoon te mogen leven is belangrijker dan het krijgen van kinderen.

marjolijn zei

Dat is het leuke van kadobonnen, eerst blij zijn om het krijgen en er later nog eens blij om zijn als je er iets leuks mee doet.
Helemaal geweldig....dat is toch plezier voor tien....voor de prijs van één....haha.
Fijne zondag, lieverd.

Esther zei

Het klinkt allemaal super gezellig. Leuk al die tegoedbonnen. En wat een mooi compliment heb jij van Anoniem gekregen. Toppie!

Liefs Es