woensdag 23 september 2009

Uitgerust

Vannacht weer lekker in eigen bed geslapen. In Zwitserland hadden we ook een lekker bed, maar er gaat niets boven je eigen :) Ik voel me beter dan gisteren, weer uitgerust in ieder geval. Ik denk dat ik behoorlijk oververmoeid was gisteren. De bergtocht, de terugreis en dan word je sneller emotioneel. Het enige waar ik ontzettend last van heb is mijn teen, de nagelriemen zijn weer helemaal ontstoken. Lopen wordt zelfs pijnlijk tenzij ik de pijn negeer en er doorheen loop. Mijn andere teen begint ook al pijnlijker te worden dus dat is wel een beetje balen.

Morgen komen de ouders van JW even,  JW's moeder is zo lief om haar pedicure koffer mee te nemen en er even naar te kijken. Ik weet niet meer zo goed wat ik moet doen na de voetenbadjes, fucidine en slippers.

Morgen ga ik naar de begrafenis van mijn oom. Ik zal het wel weer moeilijk vinden, maar heb het gevoel dat het goed is als ik wel ga.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Sterkte vandaag meis...!!!
En dan daarna heerlijk je voeten maar laten verwennen, dat zal fijn zijn.
Gelukkig heeft de zon beloofd vandaag weer te komen,is het niet zo'n sombere dag.
Knuf Marjolijn.

Ibella zei

Wat goed een pedicure bij de hand en ik hoop dat ze je van de pijn af kan helpen. Je nagels hebben het waarschijnlijk moeilijk gehad in de bergschoenen en de afdalingen. Ik zou ook niet weten wat er aan te doen.
Sterkte morgen

Stoffer en Blik zei

Ha Caroline,
Tarceva doet wat hij wil: hij sloopt kankercellen, nagelriemen, kapsels en de huid. Alles stopt wanneer de Tarceva stopt. Wat jij doormaakt herken ik zo!! Die nagelriemen zijn zo gevoelig. Ik ga eens nadenken wat ik nog voor je kan adviseren.
Veel liefs, Marjo