dinsdag 15 september 2009

Zin in de trip

Poe zo'n dagje als gisteren hakt er wel in. Ik was echt moe en kon ook moeilijk op gang komen vandaag. Ben de koffers alvast gaan pakken voor onze trip en later op de middag even gaan sporten. Ik voel me redelijk goed, fysiek soweiso. Alleen zo nu en dan last van een droge keel en droge ogen. Het lijkt dan net alsof je een kriebel in de keel hebt waarbij je moet hoesten, maar er komt niets. Ik denk (en hoop natuurlijk) dat het door de tarceva komt die mijn slijmvliezen uitdroogt, ik heb het wel vaker gehad.

Mentaal gaat het redelijk. Ik heb de laatste weken erg rustig aan gedaan. Niet naar mijn werk geweest, niet teveel afspraken met mensen en veel geluisterd naar mijn eigen gevoel. Dat is erg fijn maar biedt ook ruimte tot nadenken en dat is ook weer lastig. Je piekert over van alles en nog wat; of ik mijn leven goed genoeg inricht, over de diagnose zelf (ik lees weer allerlei onderzoeken waar ik enerzijds hoop van krijg maar toch ook wel weer met mijn neus op de feiten word gedrukt) en ook over hoe het nou moet als het slechter gaat.

Ik ben wel toe aan een paar dagen weg. Het werkt toch altijd afleidend en geeft inspiratie als je weer thuis bent. Er staan superleuke dingen op het programma, een vette bergtocht met overnachting in een berghut, een boottocht en verder lekker bijkletsen en plezier maken.

4 opmerkingen:

Mark zei

viel SpaƟ in die Schweiz!!

Ibella zei

De klachten klinken helemaal Tarceva.
Heerlijk dat vooruitzicht en ja, die tripjes geven je weer nieuwe energie. Ik weet er alles van.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Ja, de afgelopen dagen zullen er zeker ingehakt hebben...niet vreemd toch.
Dat reisje gaat helemaal goed komen..geniet er maar van.

Anoniem zei

Net zoals Mark zegt.....
"Viel SpaB in die Schweiz"
Heel veel plezier en mooie tochten ;)