maandag 14 september 2009

Anoniem?

Vandaag een leuk maar ook intensief familiedagje achter de rug. Eerst bij mijn ouders geweest, mijn zusje was er ook met Anne Sophie. Daarna nog naar de ouders van JW, daar gegeten en JW heeft nog wat IT-dingetjes geregeld.

Morgen de crematie van mijn oma. Voor niemand is het denk ik ' leuk' maar ik hoop wel dat het een mooi afscheid wordt.

Nu nog even een woord tot anoniem, normaal ga ik niet in op reacties op mijn blog, maar deze keer maak ik even een uitzondering ;)
Ik zou graag willen weten wie je bent, hoe je omgaat met het verlies van je zus, hoe het met je ouders is. Misschien dat je me kan mailen ? Alleen als je het zelf ook wilt natuurlijk.. zo niet dan is het in ieder geval bijzonder om te weten dat je mijn blog leest en er misschien wat aan hebt.

Mijn email adres is mail@carosum.com

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Sterkte vandaag meis!
Je oma zal zeker een mooi afscheid krijgen.

Ibella zei

Heel veel sterkte vandaag.
Liefs Ibella