maandag 21 september 2009

Chamonix

Vandaag weer een superleuke dag gehad in Zwitserland. Vandaag zijn we naar Chamonix geweest. Een toeristisch dorpje waar veel wandelaars en in de winter veel wintersporters komen. We hebben er gewinkeld , erg leuk 'PEAK' vest gescoord, een stoer sportkledingmerk en op een terras wat gegeten en gedronken. Ik heb wel enorme spierpijn de tweede dag na de wandeling. Sjonge als ik er goed over nadenk is het niet voor te stellen dat ik zo'n tocht heb gemaakt. Het was echt enorm zwaar, vergelijkbaar met de tocht die ik met JW gemaakt heb in Oostenrijk. De tocht in Oostenrijk was langer en minstens zo steil, en had meer hoogte meters. Deze tocht ging niet geleidelijk aan steiler, maar had enorme steile stukken zonder vlakke stukken ertussen. Het was dus echt doorbijten en continu stijgen.

Gisteren hebben we de hele avond filmpjes gemonteerd en foto's bekeken. Supergezellig om met zijn allen te doen en ik heb dus nog een filmpje om te plaatsen vandaag. Dit filmpje is gisteren genomen toen we op het meer van Geneve hebben gevaren en ik van de kapitein die ons meenam mocht sturen. Ik heb flink wat gas gegeven en vloog over het water, superkickengevoel!

Klik HQ aan voor beste kwaliteit.

4 opmerkingen:

millhill zei

Haha, die soundtrack ;-)
Wat mooi dat jullie zo genieten!

marjolijn zei

Heerlijk zo de wind door je haren.
Lekker genieten hé....speedy gonzalez..!!
Mooi filmpje.

Ibella zei

Ahy yeh, captain Top, als een speer door het water. gezellig

Marjo zei

Lieve Caroline,
Wat een heerlijk verslag om te lezen. zo vol levenslust!! Je hebt een nare periode met het overlijden van je oma achter de rug, nu mag je even genieten. Heel goed dat je even lekker mocht gas geven met de boot.
Fijne dagen nog!!
veel liefs, Marjo